آموختن سن و سال نمی شناسد نویسنده های عزیز! چه کار می کنید؟ امروز می خواهم چند پست جالب دیگر معرفی کنم: توصیه های نویسنده های بزرگ! فقط لطفاً قبل از این که به سراغ لینک ها بروید این ها را بخوانید و به خاطر بسپارید:
آمادیده اید؟ پس برویم سراغ پست ها:
5 تا پست دیگر از این مجموعه مانده. این جاست که می گویند: (( ادامه دارد...))
( البته می توانید به خود سایت بروید و بقیه را بخوانید! ولی گفتم قدم به قدم و آهسته پیش رفتن موثر تر است...) تا الآن در پست های قبلی ام منابعی را معرفی کردم . در بین شان منابع انگلیسی نیز دیده می شوند. بنابراین تصمیم گرفتم پستی را هم به زبان انگلیسی اختصاص دهم. امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد. *** *** *** یادگیری هر زبان ( البته منظورم برای استفاده ی روزمره است ) 4 بخش دارد: Listening Speaking Reading Writing برای این که واقعاً یاد بگیرید باید مهارت Listening یا همان مهارت های شنیداری تان را قوی کنید چون حتی اگر 10,000 تا کلمه هم بلد باشید، وقتی که گوش هایتان عادت به شنیدن آن کلمات نداشته باشند تشخیص اکثر کلمات و معنای جملات تقریباً غیر ممکن می شود. برای تقویت این مهارتتان این پادکست را پیشنهاد می کنم: EnglishClass101 وقتی وارد صفحه ی مورد نظر شدید می توانید سطحی را که می خواهید از آن شروع کنید، انتخاب کنید. این سری پادکست مانند پادکست ChineseClass101 که در پست قبلی معرفی کردم کاملاً مجانی است و از لحظه ی ثبت نام تا 1 هفته می توانید از امکانات پریمیوم نیز به طور مجانی استفاده کنید. در واقع تا وقتی که اطلاعات credit card یا PayPal تان را وارد نکرده اید ( اگر credit card یا PayPal دارید ) هیچ پولی از شما دریافت نمی شود. لطفا بخش " اما " به بعد پست مربوط به یادگیری چینی را حتماً قبل از ثبت نام بخوانید. و اما دلایلم برای معرفی این منبع:
البته، مسلم است که منابع برای تقویت این مهارت به همین پادکست محدود نمی شود. در آینده ان شاء الله منابع مفید دیگری برای تقویت این مهارت معرفی خواهم کرد. فکر می کنم در این پست به اندازه ی کافی گفته ام پس بقیه مهارت ها را هم به پست های بعدی موکول می کنم. فعلا! شاید انگلیسی زبان بین المللی کره ی زمین به حساب بیاید ولی زبان چینی، باتوجه به این که
و 2. چین کشوری با تمدنی قدیمی و جالب است، در دنیا اهمیت بالایی دارد. تازه شاید تصمیم بگیرید برای ادامه ی تحصیل به چین بروید . همه ی این ها به کنار، این زبان الفبای زیبا و رمزآلودی دارد ( البته به پای زبان پارسی ما نمی رسد خلاصه! اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید این زبان را یاد بگیرید فکر می کنم این منابع به دردتان می خورند:
2. Grulu: در جایی خواندم که این سایت برای یادگیری چینی مناسب است. البته چون هنوز از آن استفاده نکرده ام نمی توانم نظری بدهم. اگر از این سایت استفاده کردید می توانید در بخش نظرات همین پست بگویید که چطور بود. خوش حال می شوم که نظرتان را در موردش بدانم. 3. زبانکده: زبانکده یک وبلاگ فارسی است. در مورد این منبع هم خیلی نمی دانم، ولی به نظرم وبلاگ خوبی است. 4. ChineseClass101: این منبع را شخصاً خیلی دوست دارم. پیشنهاد می کنم اگر انگلیسی تان در حدی هست که روان و راحت مکالمات را گوش کنید و متوجه شوید که چه می گویند (مهارت Listening تان خوب است) حتماً عضو این سایت شوید. با ثبت نام در این سایت می توانید از روز ثبت نام تا 1 هفته به طور کاملاً مجانی از امکانات پریمیوم استفاده کنید. در خود سایت نوشته که: ". If you have never entered your credit card or PayPal information you will not be billed" پس تا وقتی که اطلاعاتی که ذکر شد را وارد نکردید هیچ پولی از شما نمی گیرند. اما دقت کنید که بعد از ثبت نام در این سایت صفحه ای باز می شود که می گوید فلان و فلان را کاملاً مجانی دانلود کنید و فقط 1 دلار " Bandwidth Fee " بپردازید. مشکل این جاست که در جایی خواندم این عبارت یعنی هر نوع استفاده از سرویس ( دانلود، گوش دادن به درس ها، و حتی ورود به سایت) پولی است. پس اگر خواستید با credit card یا PayPal اقدام به دریافت محصولاتی که گفته شده کاملاً مجانی با 1 دلار (!) به شما تعلق می یابد کنید، حواستان باشد که به احتمال زیاد دارید بیشتر از 1 دلار می پردازید. منابع منتخب امروز همین بود. امیدوارم که خوش تان آمده باشد. پس تا دفعه ی بعد، خوش باشید!
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب آرشيو وبلاگ نويسندگان موضوعات پيوندها |
|||
![]() |